Lindpere: USA on reklaamimaailm, show, äri, möll käib (VIDEO)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Lindpere New York Red Bullsi särgis.
Joel Lindpere New York Red Bullsi särgis. Foto: SCANPIX

Eelmisel hooajal USA jalgpalliklubis New Yorgi Red Bulls säranud Joel Lindpere sõnul tasub igal juhul suure lombi taha vutti vaatama tulla, sest mängu ümber käiv melu on meeletu.

«Üldiselt võttes on USA reklaamimaailm, show, äri, action käib. See, et igas liigamängus on ilutulestik, laulud, hümnid ja esinejad. Möll käib! Fännikultuur on Euroopa jalgpallis teistsugune, aga showbusiness number üks on ikka USA,» ütles Lindpere Nõmme Kaljule antud usutluses.

Lindpere kinnitas, et on kursis ka Eesti liigas toimuvaga. «Olen otsekohene ja aus inimene. Kümne aastaga on asjad loomulikult professionaalsemaks läinud, aga kui ma ise veel Eestis mängisin, siis oli teatud hulk praeguseid koondislasi kodumaal ja siis oli publikut ka. See on natuke kurb, aga eks see on tingitud paljudest asjadest. Paremad ajad on veel kindlasti ees,» rääkis Lindpere.

Vaadake Lindpere intervjuud SIIT.

Tagasi üles