Ralf Aron teenis Spa ringrajal punktilisa

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ralf Aron
Ralf Aron Foto: FIA F3

Vahelduvates oludes sõidetud Euroopa F3 meistrivõistluste etapil Spa ringrajal teenis Ralf Aron uustulnukate arvestuses punkte kõigis võistlussõitudes.


Spa ringrajal sadas vihma nii vabatreeningute, esimese kvalifikatsiooni kui ka avasõidu ajal. Esimeses võistlussõidus startis Ralf Aron märjal rajal 8. kohalt ja samal kohal ka finišeeris. Aga ülejäänud kvalifikatsioonid ja võistlussõidud sõideti kuival rajal, kuhu Prema Powerteam ei leidnud kuidagi võistkonna autodele sobivat seadistust.

Teises sõidus saavutas Ralf Aron 14. koha ja kolmandas sõidus õnnestus tal 18. stardikohalt tõusta lõpuks 12. kohale. «Märjal rajal sobis nii kvalifikatsioon kui ka avasõit meie autodele paremini, aga kuivale rajale ei leidnud kuidagi õiget seadistust,» kommenteeris Ralf Aron.

«Püüdsime teise sõidu ajaks midagi parandada, aga sobivat seadistust ei õnnestunud ikka leida. Sama probleemiga olid hädas ka tiimikaaslased. Kolmandaks sõiduks saime auto veidi paremaks, sest tõusin 18. kohalt lõpuks 12. kohale.»


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles