Fotod: Klavan ja Liverpool võitsid hooajaeelses kohtumises AC Milani

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti läbi aegade kallim jalgpallur Ragnar Klavan alustas pühapäeva hommikul koduklubi Liverpool algkoosseisus, kui Ameerikas toimuval turneel suudeti Santa Claras 2:0 võita Itaalia klubi AC Milani.

Esimene värav sündis pärast tunniajalist mängu, kui Belgia koondislane Divock Origi kõmmutas Alberto Moreno antud söödu kindlalt värava nurka. Kaua ei pidanud ootama ka teist väravat, mis kirjutati sedapuhku brasiillase Roberto Firmino nimele, kes suunas tagasipõrkunud palli Milani väravavahi Gabrieli seljataha.

Mängu lõpuks oli Liverpooli peatreener Jürgen Klopp vahetanud välja kõik väljakumängijad, täismängu sai kirja vaid väravavaht Simon Mignolet. 75. minutil jõudis järg ka Klavani kätte, kelle asemele sekkus vahetusest Connor Randall.

Punaste viimane kohtumine Ameerika pinnal leiab aset Eesti aja järgi tuleval teisipäeval, kui minnakse vastamisi AS Romaga.

Kohtumise tipphetked:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles