Pandivere rattarallil võidutses Cofidise proff Gert Jõeäär

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Jõeäär.
Gert Jõeäär. Foto: Eero Raav

Filter Maanteekarikasarja 6. etapi, Pandivere 26. rattaralli võitis Cofidise proff Gert Jõeäär, kes läbis 99 km pikkuse distantsi ajaga 2:20.07. See teeb keskmiseks kiiruseks 42,393 km/h.

Konkurentidelt eest ära sõitnud Jõeäär edestas Vahur Valvast (Rein Taaramäe Rattaklubi), Kristjan Laanemaad, Viljar Kuljust (Rein Taaramäe Rattaklubi) ja soomlast Marco-Tapio Niemit (GIF-Chebici) 12 sekundiga.

44 km naiste sõidul oli kiireim Carol Kuuskman ajaga 1:22.50. Sama aja said protokolli ka Mathilde Manuela Nigul, Tea Lang ja Kristel Sandra Soonik (Viljandi Rattaklubi).

Kuna Filter Maanteekarikasarja üldliider Kristjan Oolo (Peloton) Pandivere Rattarallist osa ei võtnud, tõusis sarja üldliidriks 2986 punkti kogunud Viljar Kuljus. Teine on Karlo Aia (Püha Loomaaed) 2929 ja kolmas Tarmo Kopli (Hawaii Express) 2898 silmaga.

Naistest juhib kokkuvõttes Mathilde Manuela Nigul (2037), esikolmikusse mahuvad veel Tiia Tulp (1762) ja Liis Jääger (1704). Filter Pandivere Rattarallil osales üle 360 ratturi.

Filter Maanteekarikasarja 7. etapp, Võru 11. rattaralli toimub 21. augustil. Eeloleval kolmapäeval, 3. augustil saab aga oma vormi testida Filter Temposõidu karikasarja 5. etapil Kiilis, kus on kavas 13 km eraldistart. Laupäeval, 6. augustil leiab aga aset EventRent elamussõitude sarja 4. etapp, Stockmanni parkimismajas peetav urban sõit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles