Temposõidu karikasari jätkub homme Kiilis

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivo Suur 2011. aasta Balti velotuuri poodiumil.
Ivo Suur 2011. aasta Balti velotuuri poodiumil. Foto: SCANPIX

Filter Temposõidu Karikasari jätkub kolmapäeval Kiilis, kus on kavas 13 km pikkune individuaalne eraldistart. Mais samal rajal peetud võistlusel näitas kiireimat aega valitsev sarja võitja ja praegune üldliider Ivo Suur (Sparta ProTeam).

Kokkuvõttes järgnevad 1448 punkti kogunud Suurele Kert Martma (CFC Spordiklubi-Arctic Sport) 1354 ja tiimikaaslane Sander Kempi 1268 silmaga. Naistest on kindel liider Kelly Kalm (1406), teisel kohal asub Mae Lang (1321) ja kolmandat positsiooni hoiab Karmen Reinpõld (1310).

Stardi- ja finišilinnak asub Kiili gümnaasiumi ees. Alustatakse kergliiklusteel, kuid juba 130 meetri pärast suundutatakse hea teekattega peateele. Läbi Lähtse ja Paekna jõutakse Nabalasse, kus sooritatakse vasakpööre ja võetakse suund tagasi. Vahetult enne finišit tuleb taaskord keerata kergliiklusteele. Seega pole tegu edasi-tagasi sõidetava võistlustrassiga, vaid ringiga, kus puudub aeglane tagasipööre.

Tänahommikuse seisuga oli end kirja pannud ligi 250 võistlejat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles