Video: USA korvpallikoondis peremehetses Nigeeria üle

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA korvpallikoondislane DeAndre Jordan kohtumises Nigeeria vastu.
USA korvpallikoondislane DeAndre Jordan kohtumises Nigeeria vastu. Foto: SCANPIX

Rio de Janeiro olümpiamängudeks valmistuv Ameerika Ühendriikide meeste korvpallikoondis võitis läinud ööl viimases olümpiaeelses kontrollmängus Nigeeria rahvuskoondise skooriga 110:66 (54:30).

Traditsiooniliselt kogu mängu domineerinud ameeriklaste poolelt viskas enim punkte taas Carmelo Anthony, kelle kontole kogunes 19 mänguminuti jooksul ka 19 silma. Seejuures viskas ta mööda kõik kuus teele saadetud kolmepunktiviset. «Ma sättisin lati liiga kõrgele,» sõnas Anthony mängujärgselt naerulsui.

Nigeerlaste 29st kaugviskest läbisid seevastu korvirõnga vaid neli. «Kahtlemata on nad maailma parimad, ja seda põhjusega,» rääkis Nigeeria koondise treener Will Voigt. Mängu lõpuks kinnitas seda ka statistika, sest koguni kuus USA korvpallurit olid visanud selleks ajaks kahekohalise arvu punkte. Nii panustas Klay Thompson meeskonna edusse 17, Kevin Durant 14, DeMar DeRozan 13 ning nii DeMarcus Cousins kui ka DeAndre Jordan 10 punktiga. Nigeerlaste resultatiivseimaks kerkis Chamberlain Oguchi 21 silmaga.

Mängust puudusid kaks staarmängijat Kyrie Irving ja Paul George, kuid peatreener Mike Krzyzewski sõnutsi saavad nad OMi laupäevases avakohtumises Hiina vastu kaasa lüüa.

Ülevaatlik kokkuvõte mängust:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles