Fotod: Rio OMil võistlevad maadlejad said uued võistlustrikood

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiki Nabi ja Ardo Arusaar vastseid olümpiavorme esitlemas.
Heiki Nabi ja Ardo Arusaar vastseid olümpiavorme esitlemas. Foto: Eesti Maadlusliidu Facebooki leht

Selle nädala lõpus algavatel Rio de Janeiro suveolümpiamängudel Eestit esindavad maadlejad Heiki Nabi, Ardo Arusaar ja Epp Mäe peavad võistlema uutes rahvustrikoodes, millel on kasutatud rahvusvärve- ja sümboolikat. Muudatus on tähelepanuväärse tähtsusega, sest seni võis võistlusvormil asetseda vaid riigilipp.

Eesti uusi maadlustrikoosid presenteerisid kreeka-rooma maadlejad Heiki Nabi ja Ardo Arusaar treeninglaagris Tallinnas, kus meie meestele pakuvad sparringupartneriteks olemist Leedu nimekad raskekaallased. Nende seas Pekingi OMi pronks Mindaugas Mizgaitis ja tänavuse U23 EMi pronksmedalist ning 2014. aasta juunioride MMi hõbe Mantas Knystautas.

Identses trikoos võistleb Rio de Janeiro OMil ka meie naismaadleja Epp Mäe. Maadlejatele saab kaasa elada olümpiamängude viimasel nädalal, 14.-21. augustini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles