Kolm dopinguproovi andmata jätnud jalgrattur muretseb oma maine pärast

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lizzie Armitstead
Lizzie Armitstead Foto: Mike Egerton/PA Wire/Press Association Images

Kolm dopinguproovi andmata jätnud jalgratta grupisõidu maailmameister ja olümpiahõbe Lizzie Armitstead saab hoolimata kriitikast siiski olümpial võistelda, kuna võitis spordikohtus Suurbritannia Antidopinguagentuuri. Vene meedia on uudise peale jahmunud ning põhjusega. Armitstead ise vannub aga, et ta on aus inimene.

«Tundsin, et seisan justkui kalju äärel ning olen sealt alla kukkumas. See ei puudutanud ainult võimalikku Riost eemale jäämist, vaid kõike muudki. Olid rohkem mures oma maine pärast ning tahtsin, et inimesed mõistaksid mind,» rääkis naine Sportsmailile.

Naist ähvardas nelja-aastane võistluskeeld. «Mind hirmutas fakt, et mulle võidakse määrata võistluskeeld ning raske töö oleks raisku läinud. Saan vaid öelda, et olen aus ja puhas sportlane. Ma olen üks enim testitud sportlasi maailmas. Kurb on see, et inimesed hakkavad nüüd minus kahtlema,» jätkas naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles