Ametlik: uustulnukast Bahreini klubi värbas Vincenzo Nibali

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vincenzo Nibali tänavusel Tour de France'il.
Vincenzo Nibali tänavusel Tour de France'il. Foto: SCANPIX

Täna sai selgeks, et alates 2017. aasta hooajast jalgrattamaailmas ilmavalgust nägeva Bahrain Merida nimelise jalgrattaklubi esimene ost on hetkel veel koos eestlase Tanel Kangertiga Astanasse kuuluv itaallane Vincenzo Nibali.

Nibalit oli seostatud uue meeskonnaga juba mitu kuud, kuid nüüd on selge, et kahekordne Itaalia velotuuri võitja lahkub Astanast, kuhu ta kuulus 2013. aastast alates. «Ma olin koheselt lummatud, kui mulle teatati sellest ideest, et nad kavatsevad minu ümber sellise suure projekti luua. Ma olen uskunud sellesse tiimi esimesest päevast saati, sest neil on kindel visioon, mida hakkavad vedama mitmed professionaalid,» sõnas Nibali oma avalduses meeskonna kohta.

«Usk ja enesekindlus, mida nad minusse sisendasid, sundis mind tegema lõplikku otsust nende kasuks. Ees ootab kindlasti põnev seiklus minu karjääris. Ma ei suuda oodata Bahrain Merida liikmetega kohtumist ja nende võistlusvormi kandmist,» lisas ta.

31-aastane Nibali on võitnud oma karjääri jooksul seni neli suurtuuri, nende seas ka 2014. aastal Tour de France’i. Pärast sel kevadel võidetud Giro d’Italiat kasutas ta paar nädalat tagasi lõppenud Prantsusmaa velotuuri ettevalmistusena sel nädalal algavateks olümpiamängudeks.      

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles