Noor Brasiilia vutitalent liitus Manchester Cityga

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gabriel Jesus Brasiilia koondisega olümpiaks valmistumas.
Gabriel Jesus Brasiilia koondisega olümpiaks valmistumas. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigaklubi Manchester City sõlmis täna viieaastase lepingu 19-aastase Brasiilia olümpiakoondislasest ääremängija Gabriel Jesusega. BBC hinnangul on üleminekusummaks koguni 32 miljonit eurot.

Viieaastasest kokkuleppest hoolimata mängib brasiillane detsembri lõpuni oma praeguses koduklubis Palmeiras, mil seal hooaeg lõpeb. City jaoks on Jesuse puhul tegemist parima noore talendiga Lõuna-Ameerikas, mistõttu võitlesid nad iga hinna eest, et samuti teda endale soovinud Barcelona asemel jalgpallur oma nimekirja lisada.

Palmeirase eest on ta mänginud 67 mängus ja löönud 26 väravat, kuid Brasiilia esindusmeeskonnas on debüüt veel tegemata. «Meil on mitmeid häid mängijaid meeskonnas ning samuti fantastiline peatreener Pep Guardiola, kellelt ma saan niipalju õppida,» sõnas Jesus. «Ma soovin juba näidata City fännidele oma võimeid ning loodetavasti ootab meid ees edukas tulevik,» lisas ta.

Lisaks Jesusele on Guardiola sel suvel oma meeskonda täiendanud veel Ilkay Gündogani, Nolito, Aaron Mooy ja Oleksandr Zintšenkoga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles