Transi endine treener hakkab juhendama Rootsi kõrgliiga meeskonda

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valeri Bondarenko
Valeri Bondarenko Foto: Toomas Huik

Eelmise hooaja lõpus Narva Transi jalgpalliklubist lahkunud treener Valeri Bondarenko sõlmis aastase lepingu Rootsi kõrgliigasse tõusnud Södertalje Syrianskaga.

57-aastane juhendaja allkirjastas Martin Vungi, Tõnis Vanna ja Vladimir Voskoboinikovi endise koduklubiga lepingu eile, asudes ametlikult meeskonna peatreeneri kohale, kirjutab Soccernet.ee.

Rootsi meedia vihjab siiski, et esindusmeeskonna eest vastutab eelkõige senine treener Özcan Melkemichel, kes ei saa puuduva litsentsi tõttu ametlikult Rootsi kõrgliigas ehk Allsvenskanis meeskonda juhendada.

«Eelkõige kutsuti mind eesmärgiga anda tõuge uueks arenguks. Minult oodatakse just meeskonna arengut, mitte lihtsalt liigasse püsimajäämist,» kommenteeris ta. «Klubi ja mängijate ambitsioonid on väga kõrged ja see teeb seal töötamise äärmiselt huvitavaks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles