Karm sõnavõtt: mängijate ühenduse liige nõuab Mourinhole kiusamise eest vanglakaristust

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho.
Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho. Foto: SCANPIX

Maailma profijalgpallurite ühenduse FifPro liige Dejan Stefanovic on lagedale tulnud väitega, et Manchester Unitedi peatreener Jose Mourinho peaks sakslase Bastian Schweinsteigeri tagakiusamise eest teenima karmi karistuse.

Peagi algavast hooajast Unitedi etteotsa saanud Mourinho on sel suvel teinud mitu suurt ostu ja nii on hakanud levima kuulujutud, et 31-aastane Schweinsteiger, kes liitus ManUga eelmisest aastast, on sunnitud tiimist lahkuma. Õli lisab BBC andmetel tulle asjaolu, et sakslane on pidanud viimasel ajal treenima üksi või Unitedi U23 noorte, mitte aga põhitiimi meestega.

Selline asjade käik on aga FifPro sloveenlasest liikme Dejan Stefanovici arvates täielik ülekohus ja Mourinho käitub nagu kiusupunn. «See on selge tagakiusamine,» kuulutas Stefanovic.

«Sloveenias me esitaksime Mourinhole süüdistuse ja paluksime kõige karmimat karistust - kolme aastat vanglas. Mourinho näitab teistele treeneritele halba eeskuju. Mina tõesti viiksin selle tavalisse kohtusse. Meie riigis oleks karistusmäär väga selge: kui esineb kiusamist või ahistamist, siis on karistuseks vangistus, mille pikkuseks on maksimaalselt kolm aastat,» kuulutas Stefanovic BBC-le.

Mees lisas, et Schweinsteiger peaks pöörduma professionaalsete jalgpallurite liidu poole ja esitama avalduse, mille järel Stefanovic hakkaks isiklikult Mourinhole karistust nõudma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles