Aadusaar ja Liiv liiguvad pärast teist päeva edasipääsu suunas

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Aadusaar.
Sander Aadusaar. Foto: Urmas Kamdron/Eesti Golfi Liit

Jõelähtmel jätkuvatel golfi amatööride Euroopa meistrivõistlustel on kahe võistluspäeva järel haaranud nelikjuhtimise poolakas Adrian Meronk, sakslane Thomas Rosenmüller, šotlane Craig Ross ja inglane Gian-Marco Petrozzi, kes on mänginud 7 lööki alla raja par´i.

Eestlastest tõusis Sander Aadusaar jagama 21. kohta, teisel päeval läbis ta ringi miinus ühega, kokkuvõttes on Eesti esinumber kahe päevaga teinud kolm lööki alla raja par´i.

«Jäin ka teise päeva tulemusega väga rahule, veidi ka vedas, et sain hommikupoole vaiksema tuulega suurema osa ringist läbitud,» sõnas Aadusaar. Homme läheb ta väljakule mõttega mängida samamoodi kui kaks esimest päeva, sest edukat valemit muuta pole mõtet.

Teine Eesti esindaja Egeti Liiv mängis täna ühe löögi üle raja par´i, kahe päeva kokkuvõttes jätkab ta par´iga. «Nii rahule kui eile ma jääda ei saa, aga midagi hullu ka veel lahti ei ole,» sõnas Liiv. «Edasipääs on endiselt võimalik,» lisas 55. kohta jagav eestlane. Laupäevasele viimasele võistluspäevale pääseb 60 paremat mängijat. 

Liidrite sekka tõusnud poolakas Meronk on maailma amatööride edetabeli üheksas mees, keda enne võistlust peeti ka üheks suurfavoriidiks.

«Tuule tõttu oli väga raske mängida, kuid seda enam mind tulemus rõõmustab,» sõnas Meronk, kellele Jõelähtme väljak oli tuttav. Kuus aastat tagasi mängis ta siin poiste võistlusel.

Pärast oma võistlusringi läks tänavu USA-s ülikooli lõpetanud noormees harjutama, et homseks head võistlustunnet veelgi timmida. «Jah, minu jaoks on see täiesti tavaline rutiin, et fiiling ei kaoks,» rääkis nädalas 30 tundi harjutav poolakas.

Homme selguvad 60 edasipääsejat, Euroopa meister selgub laupäeva õhtuks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles