Lasnamäe ja Maardu noored võistlevad noorte olümpial

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lasnamäe ja Maardu noorte olümpiat tutvustav plakat.
Lasnamäe ja Maardu noorte olümpiat tutvustav plakat. Foto: Erakogu

21. augustil toimub Lasnamäe linnaosa ja Maardu linna noorte olümpia. Spordiüritus leiab aset Maardu Gümnaasiumi staadionil (Ringi 64, Maardu). Olümpiale on oodatud osalema Lasnamäe linnaosa ja Maardu linna noored vanuses 10 kuni 16 eluaastat.

Olümpia kavas on kuus erinevat spordiala: 60-meetri jooks, võrkpall, jalgpall, lauatennis, tõukeratta- ja BMX trikirattasõit, street workout (kätekõverdused, harjutused rööbaspuudel ja kangil).

Maardu linnapea Vladimir Arhipov märkis: «Paljud Maardu lapsed tegelevad aktiivselt spordiga ja olümpial osalemine annab neile võimaluse oma võimeid proovile panna ja püstitada uusi rekordeid. Me toetame spordiüritusi ka tulevikus, sest need on väga olulised noorte tervise jaoks».

Maardu Noortekeskuse juhataja ja Maardu omavalitsuse saadik Jevgeni Golovatš rõhutas, et on väga oluline anda lastele ja noortele võimaluse oma võimeid proovile panna. Sport on üks eluosa, mis aitab kaasa inimese arengule. «Kes püüab kõigest väest, saab üle igast mäest!», lausus Golovatš.

«Maardu on linn, mis pakub lastele ja noortele võimaluse regulaarselt sportida ja võistelda vabas õhus. Mul on väga hea meel, et ka meie linnaosa lapsed osalevad noorte olümpial. See on väga huvitav ja kasulik kogemus. Töötan selle nimel, et ka meie linnaosa saaks pakkuda noortele sarnaseid spordiüritusi», lisas Lasnamäe linnaosa vanem Maria Jufereva.

Meeskondlikus punktiarvestuses parimat tulemust näitavaid meeskondi autasustatakse rändkarikaga. Halbade ilmaolude korral toimuvad võistlused Maardu Gümnaasiumi spordisaalis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles