Eestlaste koduklubid said teada Euroopa liiga vastased

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Zenjov (paremal) võitlemas palli pärast Borussia Dortmundi ründaja Marco Reusiga eelmise hooaja Euroopa liiga kohtumises.
Sergei Zenjov (paremal) võitlemas palli pärast Borussia Dortmundi ründaja Marco Reusiga eelmise hooaja Euroopa liiga kohtumises. Foto: SCANPIX

Oma koduklubidega Euroopa liiga viimasesse kvalifikatsiooniringi jõudnud Eesti koondislased said teada vastased, kes tuleb alagrupiturniirile jõudmiseks alistada.

Euroopa liiga esimesest eelringist alustanud ja juba kolm vastast välja lülitanud Aserbaidžaani klubi Gabala (Sergei Zenjov) läheb vastamisi sloveenide Mariboriga, vahendab Soccernet.ee.

Meistrite liiga kolmandast valikringist välja pudenenud Borissovi BATE (Artur Pikk) ja Trondheimi Rosenborg (Pavel Londak) saavad madistada vastavalt kasahhide Astanaga ja kunagise Arnold Pihlaku koduklubi Viini Austriaga.

Mängud peetakse 18. ja 25. augustil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles