Jamasid Rios jagub, oma osa said ka eestlased, kuid nüüd algab pidu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olümpiakülas võib ette tulla probleeme, kuid tuju see asjaosalistel alla ei vii. Tänasest on peategelasteks rõõmsameelsed sportlased.
Olümpiakülas võib ette tulla probleeme, kuid tuju see asjaosalistel alla ei vii. Tänasest on peategelasteks rõõmsameelsed sportlased. Foto: SCANPIX

Seoses Rio olümpiamängudega on pidevalt ette tulnud erinevaid probleeme. Ajapikku saab osa küll lahendatud, kuid see tähendab üldjuhul, et järele annab peagi mõnest uuest kohast. Esimese korraliku sahmaka on Brasiilias kätte saanud ka eestlased – sahmakas tuligi kaela sõna otseses mõttes, kuna olümpiakülas said eestlaste toad veeavarii tõttu kahjustusi.

Tänasest on olümpiamängud aga juba täies hoos ning igasugustele probleemidele pööratakse tõenäoliselt aina vähem tähelepanu ja kõige keskmesse tõusevad sportlased. Kas Usain Bolt võidab taas kolm kuldmedalit? Mitu korda triumfeerib Michael Phelps? Kuidas läheb kärbitud tiibadega Venemaa koondisel? Ja loomulikult eestlaste põhiküsimus, et kuidas läheb meie koondisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles