Serblased langesid salakavala Rio sõudekanali ohvriks

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõudja Rio sõudekanalis.
Sõudja Rio sõudekanalis. Foto: SCANPIX

Sõudjad peavad võistlustel tihti heitlema tugeva tuule ja lainetega. Rio olümpial jäi täna selles heitluses kaotajaks serbia roolijata kahepaat, kes enda eelsõidus lihtsalt kummuli käis. Rio sõudekanali kohta on ka eestlased rääkinud, et keerutav tuul võib teinekord olla ülimalt ettearvamatu.

Serblased Milos Vasic ja Nenad Bedik tulid veele kolmandas eelsõidus, kus nad suutsid edukalt läbida 1500 m, kuid seejärel aer takerdus ja mehed leidsid end Rodrigo de Freitase laguunist.

Serblaste jaoks ei ole olümpia siiski veel läbi ning nad saavad jätkata võistlemist vahesõidus. Sarnaselt serblastele jätkavad selles paadiklassis vahesõidus hollandlased, ameeriklased ja hispaanlased.

Otse poolfinaali jõudsid Austraalia, Lõuna-Aafrika Vabariik, Tšehhi, Prantsusmaa, Suurbritannia, Rumeenia, Uus-Meremaa, Itaalia ja Ungari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles