Veideman heast teisest poolajast: peamegi agressiivselt mängima

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti - Kosovo sõprusmäng.
Eesti - Kosovo sõprusmäng. Foto: Sander Ilvest

Sel suvel paljude vanema põlvkonna tegijateta mängiv Eesti korvpallikoondis kohtus Saku suurhallis Kosovoga ja võitis tulemusega 74:64. Sealjuures kaotati esimene poolaeg 28:36. Eesti resultatiivseim oli Rain Veideman 17 punktiga.

Veideman ütles pärast kohtumist, et jäi mõlema mängu üldpildiga rahule. «Kaks mängu, kaks võitu, päris normaalne oli platsil olla. Oleme täiesti normaalses korvpallivormis,» rääkis ta.

Hoolimata skoori erinevusest leidis Veideman, et Eesti tegi stabiilse mängu. «Mängisime kogu kohtumise täpselt samamoodi, lihtsalt esimesel poolajal viskasime mööda ja teisel sisse. Oleme lühike võistkond ja seega peame väga agressiivselt mängima. See õnnestus ja saime palju vaheltlõikeid,» lausus Veideman.

Teise poolaja spurdis oli suur roll ka kogenud eesliinimängijal Reinar Hallikul. Kolmesekütil avanes pärast ühte vaheltlõiget üle pika aja võimalus pall ülevalt korvi suruda, aga 208 cm pikkune Hallik siiski piisavalt kõrgele õhku ei tõusnud. «Sel hetkel, kui ma pealt panema hakkasin, tõstis keegi korvi nii kõrgele, et ma enam ei ulatunud,» naljatles ta pärast kohtumist.

«Eks Kosovo väsis lõpuks ära. Viskasime esimesel poolajal palju mööda, oli näha et kõik visked lähevad esirõngasse. Jalgu pole veel lihtsalt all. Oleme palju raskeid trenne teinud, aga lõpus hakkasime sisse panema, selline meie mäng oligi,» lisas Hallik.

Esmaspäeval mängib Eesti Saksamaaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles