Fotod: Klavan ja Liverpool alistasid FC Barcelona koguni 4:0

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan jätkas häid esitusi FC Liverpooli ridades. Täna aitas ta koduklubil Wembley staadionil 4:0 alistada FC Barcelona.

Liverpool asus kohtumist juhtima juba 15. minutil, kui tabamuse sai kirja Sadio Mane. Ülejäänud kolm väravat löödi teisel poolajal: 47. minutil sai omavärava kirja Javier Mascherano, 48. minutil oli täpne Divock Origi ning 90. minutil vormistas lõppseisu Marko Grujic.

Taas fännidelt kiidusõnu teeninud Klavan tegi matšis kaasa kõik 90 minutit. Tema kõrval mängis keskkaitses taas Dejan Lovren. Vigastusest paranenud keskkaitsja Joel Matip täna mänguaega ei teeninud.

Barcelona oli tänasele mängule tulnud eesotsas enda suurimate staaride Lionel Messi ja Luis Suarezega. Neymar on praegu teatavasti hõivatud olümpiamängudel Brasiilia koondise esindamisega.

Liverpool peab järgmise kontrollkohtumise juba homme, kui mängitakse Mainziga. Liverpool peab Inglismaa kõrgliigas esimese kohtumise 14. augustil, kui kohtutakse võõrsil Londoni Arsenaliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles