Vehklemisnaised ei saanud isu täis

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Irina Embrich Rio olümpial
Irina Embrich Rio olümpial Foto: SCANPIX

Eesti vehklemisnaiskonna peatreener Kaido Kaaberma sai Rio olümpia epeevehklemise individuaalvõistlust vaadates kinnitust, et kolmik Irina Embrich, Erika Kirpu ja Julia Beljajeva on heas vormis. Kuigi keegi neist kaheksa parema hulka ei jõudnud, on neljapäevasele võistkonnavõistlusele mõeldes tegemist olulise tähelepanekuga.

«Homme (pühapäeval – toim) on puhkepäev, las rahunevad maha. Midagi hullu pole, kõik on selleks võistluseks üleputitatud ja võitlesid oma kohtumistes lõpuni. Vastane on teada, nüüd tuleb veel vaadata, millise taktikaga me Lõuna-Korea vastu läheme,» rääkis Kaaberma. «Kindel on see, et individuaalvõistlusest keegi isu täis ei saanud. Kui keegi neist võitnuks medali, oleks võistkonnavõistluseks juba raskem end kokku võtta.»

Tegelikult alustas Eesti kolmik laupäeval ka individuaalvõistlust suurte lootustega. Kirpu ja Embrich pääsesidki 16 tugevama hulka. Neist Kirpu korraldas endale ja saali kogunenud toetajatele tõelise närvide mängu, lastes kohtumise ameeriklanna Katharine Holmsiga lisajale, ent tehes seal otsustava torke ikkagi ise.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles