Olümpiasportlase argipäev: rõõm, valu, pisarad ja «ausad eksimused»

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valus luumurd lõpetas Samir Ait Saidi etteaste Rios.
Valus luumurd lõpetas Samir Ait Saidi etteaste Rios. Foto: SCANPIX

Suveolümpiamängudele sõidab üle maailma kokku enam kui 10 000 sportlast ja seega on loomulik, et kõigile ei jagu võitja ausära. Siiski jagub peaaegu kõigile alati midagi. 

Nii peavadki väga paljud olümpialt lahkuma pettunult või mõni halvemal juhul koguni vigastusega. Võimaluse korral suudetakse enda elu aga lihtsalt põnevaks teha.

Postimees heitis pilgu olümpiamelusse ja tegi ülevaate esimestel päevadel sportlastega juhtunust. 

Sohva ründab?

Eri veealadega tundub Rios probleeme olevat. Kui sõudjate/aerutajate ja purjetajate võistluspaiga vett on kritiseeritud, siis nüüd on läinud lahti kummaline kuulujutt ka kärestikuslaalomi areeni kohta.

Sky Sportsi ajakirjanik Paul Kelso teatas, et üks sportlane olevat võistluspaigas oma süstaga ümber läinud, kuna sõitis otsa vee all teda varitsenud sohvale. Ametlikku kinnitust vahejuhtum ei saanud, kuid rahvusvahelise meedia teatel oli see korraldajate jaoks ikkagi korralik äratuskell ja kohe alustati ka uurimist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles