Ibrahimovici värav tõi Manchester Unitedile esimese karika

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic.
Zlatan Ibrahimovic. Foto: SCANPIX

Inglismaal traditsiooniliselt valitseva liigavõitja ja karikavõitja vahel välja mängitava Community Shieldi ehk superkarika võitis Manchester United, alistades Leicester City 2:1.

Skoori avas 31. minutil Unitedi poolkaitsja Jesse Lingard, kes lõi võiduvärava ka maikuises karikafinaalis, kui United alistas lisaajal Crystal Palace'i. Leicester jõudis aga 52. minutil viigini, Marouane Fellaini söödueksimuse realiseeris külmavereliselt väravaks mulluse hooaja komeet Jamie Vardy.

Viimane sõna jäi siiski Unitedile ja suvel klubiga liitunud Zlatan Ibrahimovicle, sest 83. minutil saatis rootslane palli peaga posti kõrvale ja tõi nii Jose Mourinhole Unitedi peatreenerina esimese karika.

Inglismaa liigahooaeg algab järgmisel nädalavahetusel ja selle avabki just valitsev meister Leicester, kes külastab laupäeva esimeses mängus tagasi kõrgliigasse tõusnud Hull Cityt. United sõidab pühapäeval külla Bournemouthile.

Foto: EDDIE KEOGH/REUTERS
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles