Galerii: Arsenal kaotas hooaja lävel valusa vigastuse tõttu põhikeskkaitsja

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Nädal enne jalgpalli Inglismaa kõrgliiga avalööki pidasid Göteborgis sõprusmängu tuleval hooajal kõrgetele kohtadele konkureerivad Manchester City ja Londoni Arsenal. Kaotusseisust välja tulnud Arsenal võitis 3:2, kuid jäi mängu lõpuminutitel ilma põhikeskkaitsjast Gabriel Paulistast. Võimalik, et brasiillast ootab ees väga pikk vigastuspaus.

Gabriel põrkas õnnetult kokku City ründaja Kelechi Iheanachoga ning tegi tõsiselt viga hüppeliigesele. Brasiillast tohterdati väljakul tervelt kuus minutit ja seejärel viidi ta kanderaamiga platsilt minema. Staadionilt lahkus Gabriel, jala ümber vigastatud kohta toestav saabas. Peatreener Arsene Wenger andis pärast kohtumist mõista, et keskkaitsja vigastas hüppeliigese- või põlvesidemeid, kuid ei osanud vigastuse tõsiduse kohta midagi rohkemat öelda.

Nädal enne hooaja algust vaevab Arsenali kaitseliini mängijatepuudus, sest Per Mertesacker jääb kuni aastavahetuseni põlvetraumaga palliplatsilt eemale. Suvisel EMil Prantsusmaa koondisega finaali jõudnud Laurent Koscielny treenib küll koos meeskonnaga, ent pole valmis hooaja avamängus Liverpooliga kaasa tegema, mis tähendab, et Wenger ei saa kasutada ühtegi kolmest eelmise hooaja põhikeskkaitsjast.

Arsenalile jäi City vastu Sergio Agüero väravast kaotusseisu, kuid seejärel vastasid tabamustega Alex Iwobi, Theo Walcott ja Chuba Akpom. Iheanacho vähendas küll veel vahet, ent viigini City enam ei jõudnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles