CASile avalduse esitanud Isinbajeva võib jääda ajahätta (1)

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jelena Isinbajeva.
Jelena Isinbajeva. Foto: SCANPIX

Venemaa uudisteagentuur TASS vahendas täna, et kuigi Venemaa teivashüppaja Jelena Isinbajeva on endiselt jahtimas õiglust, et võistelda Rio OMil, ei ole see liiga napi aja tõttu suure tõenäosusega võimalik.

TASSi teatel esitasid nii kahekordne olümpiavõitja Isinbajeva kui ka meeste tõkkesprindi maailmameister Sergei Šubenkov ametlikud kaebused Rahvusvahelisele Spordiarbitraaži kohtule (CAS) ning nõuavad osalemist Rio olümpial. Paraku räägib venelaste kahjuks pikk menetlemisaeg, mis võib neile saatuslikuks saada.

«Apellatsioonide esitamise ja nende läbivaatamiste aeg on mõlemad üsna pikad ja ma ei usu, et sellega saadakse ühele poole õigel ajal, et nad saaksid olümpial osaleda. Aga see on kõigest minu arvamus,» tunnistas Venemaa spordiföderatsiooni juht Dmitri Šljahtin.

Meeste 110 meetri tõkkejooksu eeljooksud on kavas 16. augusti varahommikul Eesti aja järgi, naiste teivashüpe toimub 20. augusti varahommikul.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles