Tuhanded inimesed nõuavad Margus Hundi koduklubi nime muutmist

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harambe
Harambe Foto: SCANPIX/REUTERS

Ameerika jalgpalli liigas NFLis mängiva Eesti mehe Margus Hundi koduklubi on sattunud omapärase loo keskele, kuna ligikaudu 15 000 inimest nõuab meeskonnale uut nime, mis tuleks panna hukatud gorilla järgi.

Hundi praeguse koduklubi nimi on Cincinnati Bengals, kuid internetis koostatud avalduses on esitatud palve muuta meeskonna nimeks Cincinnati Harambes. Nimelt on Harambe näol tegemist Cincinnati loomaaias elanud gorillaga, kes suve hakul tapeti seetõttu, et üks laps pääses tema puuri. Gorilla, kelle käitumise kohta hiljem leiti, et ta soovis lapsega vaid mängida ega tahtnud talle halba, kogus USAs Cincinnatile kuulsust ning Bengalsi nime muutmise jaoks petitsiooni algatanud kodaniku arvates peaks see piisav põhjus olema.

«Cleveland Browns andis oma meeskonnale nime eelmise treeneri järgi, kes nende linnale suurt mõju avaldas, seega miks ei võiks Bengals teha sama ja avaldada austust kangelasele, kes nende linnale suurt mõju avaldas,» kirjutas petitsiooni autor.

Kuigi tegemist on ilmselge naljaga, on praeguseks avaldusele oma toetuse andnud juba 14 300 inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles