Pildid: olümpiavõitjaks tulnud hiinlane sattus oma hammaste tõttu naerualuseks (5)

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sun Yang.
Sun Yang. Foto: SCANPIX

Hiinlane Sun Yang tuli eile Rios olümpiavõitjaks, kuid halastamatud olümpiafännid asusid meest narrima tema omapäraste hammaste tõttu.

Pärast meeste 200 meetri vabaltujumise finaali võitmist rõõmustas Yang basseinis hõisates ja nii jäid loomulikult kaamerasilma ette ka tema hambad. Loodus pole hiinlasele aga andnud kõige sirgemaid hambaid ja nii asuti värsket olümpiavõitjat narrima, öeldes, et tal on hai hambad.

See pole aga Yangile esimene kord Rios laineid lüüa, sest juba varasemalt on ta kuulsust kogunud sellega, et läks tülli konkurendi Mack Hortoniga. Kuna hiinlane teenis 2014. aastal südameravimi kasutamise tõttu kolmekuulise võistluskeelu, on Horton OMil korduvalt sõna võtnud selles osas ja öelnud, et Yangi-suguste dopingupatuste jaoks «pole tal aega.» Kahe ujuja tüli on jõudnud ka Hiina ja Austraalia meediasse, viimati andis endapoolse hoobi Hiina väljaanne Global Times, kes kirjutas, et kuna Austraalia oli varem «Suurbritannia arengumaast vangla», siis pole imestada, et seal elavad inimesed, kes ei suuda konkurentidega viisakalt käituda.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles