Minaškin peab enne OM-debüüti ületama veel viimase takistuse

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grigori Minaškin.
Grigori Minaškin. Foto: Sander Ilvest

Tänavu judo EMil kuni 100 kg kaaluvate meeste konkurentsis pronksmedali võitnud Grigori Minaškin teeb Rios enda OM-debüüdi. Võistlustulle asub mees neljapäeval. Avaringis tuleb vastamisi minna 2009. aasta maailmameistri Maksim Rakoviga.

Enne matile astumist on vaja läbida veel üks tähtis protseduur ehk homseks ametlikuks kaalumiseks tuleb saada õigesse kehakaalu. Selleks on vaja alla võtta veel 3 kg.

«See on tavaline asi, et tuleb kaalu võtta. Võrreldes tavapärasega on siin see natuke raskem. Arvan, et kokkuvõttes pole probleemi,» sõnas Minaškin ja kirjeldas seejärel protseduure, mis on vaja läbida. «Täna on kaks trenni, siis lähen sauna ja on veel kaks trenni. Vajadusel lähen korra veel sauna.»

«Homne kaalumine on esimene eesmärk. Esialgu oli vaja alla võtta 5-6 kg. Iga päev on natuke alla tulnud. Nüüd on veel lõpp jäänud. Natuke raskelt seekord tuleb, kuid rutiin on talle tuttav,» lisas Minaškini juhendaja Aleksei Budõlin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles