Rios selgusid kaheksa paremat jalgpallikoondist

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetk Rootsi ja Hiina jalgpallikohtumisest olümpial.
Hetk Rootsi ja Hiina jalgpallikohtumisest olümpial. Foto: SCANPIX

Rio de Janeiro olümpiamängudel mängisid Hiina ja Rootsi naiste jalgpallikoondised väravateta viiki, kuid edenesid sellegipoolest veerandfinaali.

Mäng oli väga võimalustevaene, kus kumbki pool ei domineerinud. Esimesel poolajal oli väravale kõige lähemal rootslanna Linda Sembrant, kelle pealöök maandus nurgalöögijärkses olukorras posti. Mängu teisel poolel aga ohtlikke situatsioone sisuliselt ei tekkinduki.

Sama tulemusega lõppes ka E-alagrupi teine kohtumine, kus läksid omavahel vastamisi olümpia võõrustajamaa Brasiilia ning Lõuna-Aafrika. Neist esimest olid toetama tulnud suur hulk fänne ning nad omasid ka rohkem väravavaõimalusi, kuid Lõuna-Aafrika pidas kaitses tugevalt vastu ning sai tasuks kirja viigipunkti.  

Nii lõpetas Brasiilia E-alagrupi esimesena, Hiina teisena ja Rootsi kolmandana. Lõuna-Aafrika koondise jaoks sai turniir aga läbi. Veerandfinaalides kohtuvad omavahel Brasiilia ja Austraalia, Hiina ja Saksamaa ning Rootsi ja USA.         

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles