12-aastane Eesti tennisist mängis mainekal turniiril veerandfinaalis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kenneth Raisma
Kenneth Raisma Foto: tennis.ee

12-aastane Eesti tennise tulevikulootus Kenneth Raisma näitas Prantsusmaal Tennis Europe esimese kategooria turniiril Les Petits AS head mängu, jõudes kuni 14-aastaste poiste seas veerandfinaali.

Pääsu eest poolfinaali mängis Raisma täna turniiril teisena asetatud ameeriklase Henrik Wiersholmiga, kahjuks tuli tunnistada suurfavoriidi 6:2, 6:3 paremust.

«Mäng oli hea. Kenneth tegi oma parima mängu sel turniiril, aga selle vastase jaoks on vaja midagi enamat,» kommenteeris Raisma treener Andres Kuhi.

Les Petits on mainekas turniir, mille võitjate hulka kuuluvad ka praegune meeste maailma esireket Rafael Nadal ja äsja Austraalia lahtistel meistrivõistlustel finaali jõudnud Andy Murry. Nadal võidutses seal 2000. aastal ning Murray aasta hiljem. Edetabeli teise numbri Roger Federeri parim tulemus nimetatud turniirilt on 1995. aastal kaheksandikfinaali jõudmine, vahendab Raisma kodulehekülg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles