Rannar Raap naases kodulinna Pärnusse

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannar Raap Rakvere Tarva särgis (kollases).
Rannar Raap Rakvere Tarva särgis (kollases). Foto: Tairo Lutter / Postimees

Pärnu Sadama korvpallimeeskonnaga taasliitus viimase kasvandik Rannar Raap, kes mängis eelmisel hooajal Rakvere Tarvas.

«Trennid on väga hästi sujunud, käib intensiivne töö. Meeleolu on töine nagu trennis olema peabki. Hea on tagasi olla vanade kamraadide juures, ootan juba suure põnevusega vanemate mängumeeste lisandumist ning sama palju ka järgnevat hooaega,» rääkis Raap klubi koduleheküljele.

Ka peatreener Mait Käbin pakatas rõõmust: «Rannari pisut ootamatu liitumine kindlasti tugevdab meeskonda.Saame eelkõige juurde jõudu, kiirust ja teravust.Võimekas mängumees ei ole kindlasti veel oma viimast sõna öelnud ja miks mitte teha seda just nimelt auväärse kodupubliku ees.»

Pärnu Sadama nimekirja kuuluvad hetkel veel Norman Käbin, Tormi Niits, Karl-Martin Kask, Heivo Parrol, Reinar Hallik, Silver Leppik, Mihkel Kirves, Saimon Sutt, Spencer Collins ja Rannar Raap.

Eelmisel hooajal Rakvere peatreeneri Andres Sõbra käe all mängides sai Raap Eesti meistriliigas kirja keskmiselt 20 mänguminutit ning keskmiseks punktisaagiks kogunes 4,5 punkti mängus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles