Liinamäe ja Issakova tegid EMil korraliku debüüdi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerli Liinamäe
Gerli Liinamäe Foto: Priit Simson

Šveitsi pealinnas Bernis jätkuvatel iluuisutamise Euroopa meistrivõistlustel tegid täna täiskasvanute tiitlivõistluste debüüdi Eesti naisüksiksõitjad Gerli Liinamäe ja Svetlana Issakova.

Vaid 15-aastane Liinamäe teenis lühikavas kohtunikelt 44,07 punkti, millega teenis 16. koha. Tema Eesti meistrivõistlustel püstitatud isiklik rekord on vaid õige pisut parem – 44,71.

17-aastane Svetlana Issakova lühikava hinnati 42,30 punktiga, mis andis talle lühikavas 18. koha. Teenitud punktisumma on üsna sama summa, mis ta detsembris Eesti meistrivõistlustel sai – siis teenis ta 42,63 punkti. Issakova isiklik rekord 50,66 pärineb 2007. aastast.

Lühikava järel on liidrikohal soomlanna Kiira Korpi, kes teenis 63,50 punkti. Teisel kohal on 60,35 punktiga venelanna Ksenija Makarova ning kolmas on kodupubliku ees uisutav šveitslanna Sarah Meier 58,56 punktiga. Tiitlikaitsja Caroline Kostner on 53,17 punktiga alles kuues.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles