Leicesteri loots sõlmis klubiga pika lepingu

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Claudio Ranieri.
Claudio Ranieri. Foto: SCANPIX

Valitseva Inglismaa jalgpallimeistri Leicester City peatreener Claudio Ranieri pikendas klubiga lepingut koguni nelja aasta võrra.

64-aastane itaallane, kes tuli kohe oma debüüthooajal Rebastega meistriks, on suutnud algavaks hooajaks hoida alles mitmed võtmemängijad, nagu väravavahi Kasper Schmeicheli, kapteni Wes Morgani ja ründetuusa Jamie Vardy. «Õhkkond, mis siin elutseb – omanikest staffini, mängijatest toetajateni – on midagi väga erakordset,» rääkis Ranieri klubi kodulehele.

«Eelmisel hooajal aitasid võistkonnavaim ning raske töö meil saavutada midagi muinasjutulist. Kui me suudame jätkata vaeva nägemist trennis, säilitada oma kirge ja võidelda kogu hingest, siis võime taas edu saavutada,» tunnistas itaallane.  

Leicester City võitis eelmisel hooajal tiitli olenemata sellest, et koefitsient (1/5000) neid just ei toetanud. Tänu Inglismaa meistriks tulemisele ootab neid tuleval aastal ees ka Meistrite liiga, mille alagrupid loositakse selle kuu lõpus.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles