Diplomitöö kaitsmine imes Baranova tühjaks

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veera Baranova
Veera Baranova Foto: Toomas Huik

Kolmapäeval kaitses kolmikhüppaja Veera Baranova kõrgkoolis diplomitööd, päev hiljem Tartus kergejõustiku kuldliiga etapil võisteldes tundis ta seepärast pingelangust ja väsimust. 


«Olen emotsionaalselt väsinud. Hoojooksu alguses mõtlesin küll, et nüüd lähen ja panen täie hooga, kuid jooksu ajal tundsin nõrkust ega suutnud korralikult hüpata,» rääkis kolmikhüppes 13.74ga teise koha saanud Baranova. Kaugushüppes sai ta kirja 6.04 ja otsustas kolmanda katse järel võistluse pooleli jätta. «Nii jätkates oleks võinud end vigastada,» märkis ta.

Kolmikhüppe võitis venelanna Irina Gumenjuki 13.81ga, kaugushüppes noppis aga esikoha venelanna Tatjana Voikina 6.54ga.

Baranova loodab võistelda ka tuleval nädalal Tallinnas toimuval kuldliiga teisel etapil. Ta teab, et on korralikult treeninud ja võib kaugele hüpata. «Oma tasemega võrreldes olen heas vormis. Usun, et suudan hüpata 14.30,» sõnas ta enesekindlalt.

Tänavu korduvalt teivashüppes isiklikku rekordit parandanud 14-aastane Reena Koll ei suutnud eile oma parimat tulemust kõrgemale kruvida. Ta ületas siiski enda vanuse kohta väga hea 3.91. Täpselt sama kõrgel asunud latist sai jagu ka selle ala senine esinumber Lembi Vaher.

Kõrgeklassilise 4.51ga võidutses Aleksandra Kirjašova.

Mitmevõistleja Andres Raja tõestas, et on järgmisel nädalal toimuva rahvusvahelise mitmevõistluse eel tõusmas heasse vormi. Ta jooksis 60 m tõkkeid 7,87 ja tõukas kuuli 15.25.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles