Eesti korvpallikoondis sõidab neljapäeval Rumeenia turniirile

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti korvpallikoondis.
Eesti korvpallikoondis. Foto: SCANPIX

Neljapäeva õhtul lendab Eesti meeste korvpallikoondis Müncheni kaudu Rumeeniasse Cluj'sse, kus reedel algab rahvusvaheline turniir nelja riigi osavõtul.

Peatreener Tiit Sokk andis täna teada nende 13 mängija nimed, kes turniirile sõidavad. Cluj’ turniiril on Eesti vastasteks lisaks Rumeeniale Bulgaaria ja Ungari.

Rumeeniasse sõidavad: tagamängijad Rait-Riivo Laane, Martin Dorbek, Sten-Timmu Sokk, Jaan Puidet, Rain Veideman ja Martin Paasoja; ääremängijad Tanel Kurbas, Toomas Raadik, Indrek Kajupank ja Erik Keedus ning eesliinimängijad Rain Raadik, Reinar Hallik ja Kristjan Kitsing.

Koju jääb Joonas Järveläinen, samuti hetkel omal käel treeniv Gregor Arbet. 16. koondise kandidaat Timo Eichfuss teatavasti on põlvehäda tõttu taas koondisesuve lõpetanud.

Cluj-Napoca on Rumeenia suuruselt teine linn (ca 325 000), tuntud ülikoolilinn, Transilvaania ajaloolise piirkonna keskus. Cluj’ klubis mängis hooajal 2012/13 Reinar Hallik. Bukarestist on linn 325 km kaugusel. Augusti keskmine päevane temperatuur on seal 24,3 kraadi.

Reede 12.08 

  • 17.00 – Bulgaaria-Ungari
  • 19.30 – Rumeenia-Eesti

Laupäev 13.08

  • 17.00 – Eesti-Bulgaaria
  • 19.30 – Ungari-Rumeenia

Pühapäev 14.08

  • 17.00 – Ungari-Eesti
  • 19.30 – Rumeenia-Bulgaaria

* Rumeenias on sama kellaaeg mis Eestis.

Koju sõidab koondis 15. augustil. Uus turniir Küprosel, algab aga juba 19. augustil (osalevad Küpros, Eesti, Armeenia, Katar).

Piletilevist saab pileteid osta 24.-26. augustil toimuva Toyota Nelja Rahvuse Karikaturniiri mängudele. Eesti vasteks Saku Suurhallis on Ukraina, Iisrael ja Albaania.

Pileteid saab juba osta ka EM-kvalifikatsioonimängule: 31. augusti mängule Valgevenega, 14. septembri mängule Portugaliga ning 17. septembri mängule Poolaga (toimub Tartus).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles