Venemaa ujuja foto Riost: saage tuttavaks, need on minu lapseohtu röövlid

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jevgeni Korotõškin rõõmustab järjekordse medali üle. Rios kadus mehel naerutuju kiirelt.
Jevgeni Korotõškin rõõmustab järjekordse medali üle. Rios kadus mehel naerutuju kiirelt. Foto: SCANPIX

Londoni olümpiamängudel 100 meetri liblikujumises hõbemedali võitnud ujuja Jevgeni Korotõškin, kes on tänaseks karjääri lõpetanud ja sõitis Rio mängudele turistina omasid ergutama, postitas sotsiaalmeediasse pildi relvastatud noormeestest, kes teda väidetavalt röövisid. Korotõškini sõnul kõndis ta Ipanema rannaga piirnevas kandis restorani poole, kui kaks relvadega poissi tema juurde astusid.

Endine maailmarekordimees tegi poistest foto ja riputas selle Instagrami, misjärel noored kurjategijad ta kaasasolevast varast lagedaks tegid. Poisid katsid foto tegemise hetkeks näo ja üks neist manas ette laia naeratuse, endal automaat käes. Mõistagi on venelase loos ka kahtlejaid – miks peaksid poisid nõustuma pildi jaoks poseerimisega ning kust võttis Korotõškin julguse neist foto teha?

Turvalisus on Rios aga jätkuvalt probleemiks, sest ametivõimud üritasid maha vaikida ka ühte piinlikku seika – päev enne mängude avamist üritasid neli nugadega pätti röövida olümpia turvapealikku Felipe Seixast. Kurjategijate õnnetuseks liikus Seixas koos relvastatud politseinikega, kes avasid ründajate suunas tule ja haavasid neist ühte, ülejäänud kolm põgenesid. Rio linnapea Eduardo Paes vandus enne mänge korduvalt, et Riost saab maailma kõige turvalisem linn, kuna turiste tuuakse kaitsma enam kui 88 000 inimest. Sellegipoolest tuleb Riost igapäevaselt teateid vägivallast.

Всем привет... Этот пост не о спорте,а о том куда его занесло. Сегодня по дороге в ресторан Astor на обед, в районе пляжа Ипанема, я был ограблен двоими не известными с оружием. Спешу сообщить ,что со мной все хорошо. Разошлись полюбовно. Я им все из карманов взамен на захватывающую историю для потомства. Не дорого. Но волнительно... P.S. Бэкап контактов не возможен по некоторым причинам. Скиньте плиз свои номера телефонов по whatsapp #roadtomoscow2016

A photo posted by Evgeny Korotyshkin (@ekorotyshkin) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles