Briti tennisisti turniir lõppes mürgitamise tõttu?

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gabriella Taylor Wimbledoni tenniseturniiril.
Gabriella Taylor Wimbledoni tenniseturniiril. Foto: SCANPIX

Suurbritannia 18-aastane tennisist Gabriella Taylor pidi eelmisel kuul Wimbledoni turniiri väidetavalt pooleli jätma seetõttu, et ta mürgitati. Juhtumit on asunud uurima Scotland Yard ehk Londoni politseiteenistus.

Taylor tundis end Wimbledoni veerandfinaalis halvasti, mis lõppes sellega, et ta veetis neli päeva haiglas intensiivraviosakonnas. Võimalikus mürgitamises on kindel ka tüdruku ema Milena Taylor. Viimase sõnul oli ta tütar koguni «surmale lähedal». Haiglasse jõudes diagnoosisid arstid sportlasel haruldase bakteriaalse haiguse leptospiroosi, mida põevad tavaliselt loomad.  

Taylori ema lisas, et nende kodukohas Southamptonis elavad nad täiesti tervislikkus keskkonnas ning võimatu oli tal seetõttu sellisel kujul haigeks jääda. «Ma soovin, et politsei uuriks täielikult välja, mis sellise intsidendi endaga kaasa tõi,» rääkis Milena Taylor.

Tüdruk ise rääkis samuti oma halvast kogemusest. «Päev enne haiglasse sattumist tabas mind kõhuviirus, kuid sellest hoolimata suutsin sel päeval oma mängu võita. Ent järgmisel päeval, veerandfinaali eel, ärkasin ma üles ning tundsin end kümme korda halvemini. Ma ei suutnud uskuda, et mind tabas selline löök niivõrd suurel turniiril,» rääkis ta.

Politsei poolt esitatud avalduses anti neile mürgitamissüüdistusest teada 5. augustil, mis puudutab 1.-10. juulini toimunud Wimbledoni tenniseturniiri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles