Pisarais Kirpu: arusaamatu, mis minuga täna juhtus

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erika Kirpu
Erika Kirpu Foto: Tairo Lutter

Epeenaiskonna liige Erika Kirpu oli pärast kolmanda koha matši kaotust Venemaale äärmiselt löödud ning ei suutnud ka pisaraid tagasi hoida. Kui ta viimasena riietusruumist ajakirjanike ette ilmus, ütles ta, et ei oska oma ebaõnnestunud esitusele põhjust leida. 

«Mul on väga raske midagi öelda enda vehklemise kohta, sest ma andsin endast täna kõik. Meie sport on selline, et isegi kui sa oled enda arust kõik vajaliku ära teinud, ei pruugi võita. Kahjuks ei suutnud me Irinat (naiskonna liidrit Irina Embrichi - M.G.) aidata,» sõnas Kirpu.

Kirpu oli juba poolfinaalis Hiinaga ebakindel ja Venemaa vastu vahetas peatreener Kaido Kaabetma tema asemele sisse varuvõistleja Kristina Kuuse. Kirpu leiab, et psühholoogilise poole pealt oli ta samuti pronksikohtumiseks hästi valmis. «Ei usu, et mu esitus siin oli psühholoogias kinni. Ma tundsin end hästi ja mingit ärevust ei olnud. Minu jaoks on arusaamatu, mis minuga täna juhtus. Me oleme võistkond ja võidame võistkonnana, kaotame ka võistkonnana.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles