Tammjärv saavutas kodusel MMil sprindis viienda koha

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karel Tammjärv näitas eelsõidus neljandat aega ning saavutas kokkuvõttes viienda koha.
Karel Tammjärv näitas eelsõidus neljandat aega ning saavutas kokkuvõttes viienda koha. Foto: Liis Treimann

Otepääl toimuvatel juunioride ja U23 maailmameistrivõistlustel saavutas meeste U23 klassikasprindis Karel Tammjärv viienda koha.

Finaalis jõudis esimesena üle finišijoone Vancouveri olümpiamängudel samal distantsil hõbeda teeninud venelane Aleksandr Panžinski.

Hõbeda teenis Otepääl norralane Timo Andre Bakken ning kolmanda koha saavutas tema kaasmaalane Magnus Moholt.

Teistest eestlastest sai Andres Kollo kokkuvõttes 19. ja Raido Ränkel 25. koha.

Poolfinaalid:

Tammjärv tuli rajale esimeses poolfinaalis ning pidi leppima neljanda kohaga. Kuna teine poolfinaal oli selgelt aeglasem, siis pääses Tammjärv ajaga finaali.

Veerandfinaalid:

Kõik kolm eestlast sattusid ühte veerandfinaali ning kohaga pääses nendest ainsana edasi poolfinaali Karel Tammjärv, kes lõpetas sõidu esimesena. Andres Kollo lõpetas sõidu neljanda ning Raido Ränkel kuuenda kohaga.

Eelsõidud:

Eesti koondislastest näitas parimat minekut Karel Tammjärv, kes sõitis välja neljanda aja. Raido Ränkel sai kirja seitsmenda ning Andres Kollo 17. tulemuse.

Eelsõidus näitas parimat minekut venelane Aleksandr Panžinski, kes Vancouveri olümpiamängudel võitis klassikasprindis hõbemedali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles