Rapla jätkab järgmisel hooajal pronksi toonud eestlaste tuumikuga

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
AVIS Rapla
AVIS Rapla Foto: Tairo Lutter / Postimees

AVIS Rapla korvpallimeeskond läheb uuele hooajale vastu sama Eesti mängijate tuumikuga, kes on juba kahel järjestikusel aastal toonud väikelinna meistriliiga pronksikarika.

Rapla mänedžer Jaak Karp avaldas heameelt selle üle, et kaks Rapla mängijat, Indrek Kajupank ja Martin Paasoja, on kutsutud koondise laagritesse ja kontrollmängudele. «Klubi peab oma hooajaeelset ettevalmistust nüüdsest klapitama koondise plaanidega. See on meie väikese klubi jaoks uhke asi,» ütles Karp.

Punase vormi tõmbavad sügisel uuesti selga Kajupank, Paasoja ja Kristjan Voolaid ning Sven Kaldre, kes on suvel treeninud Raplas Toomas Annuki käe all. Tema trennikaaslane on olnud meeskonna uusim ja noorim liige, Rapla Korvpallikooli kasvandik Gregor Ilves, kellega Kaldre osales ka suvel treeninglaagris Kaunases. Rapla meeskonnas jätkavad veel U20 Eesti koondislane Karl-Johan Lips ning koos U18 koondisega treeninud Marek Ruut.

Meeskonnast lahkusid suve jooksul koos leegionäridega Oliver Metsalu, kes mängib uuel hooajal Rakvere Tarva ridades, Gert Lagus, kes jätkab oma õpinguid Tartu Ülikoolis ning Martin Ütsmüts, kes läheb sügisel sõjaväkke.

Klubi jätkab tööd välismaalaste värbamisega uueks hooajaks. «Plaanis on leida mängujuht ning kaks korvialust mängijat. Täpsemaid uudiseid loodame teatada lähinädalail,» lubas Karp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles