USA väravavaht: meil olid vastas argpüksid (2)

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA jalgpallikoondise väravavaht Hope Solo Rio olümpiamängudel.
USA jalgpallikoondise väravavaht Hope Solo Rio olümpiamängudel. Foto: SCANPIX

Rio olümpiamängudel naiste jalgpalliturniiril veerandfinaalis Rootsi vastu konkurentsist langenud USA väravavaht Hope Solo nimetas pärast penaltiseerias kaotatud mängu vastaseid argpüksideks.

Neli aastat tagasi olümpiavõitjaks tulnud ameeriklannad tegid mängujärgselt omamoodi ajalugu, sest kunagi varem polnud tiitlikaitsjad enne poolfinaali pidanud turniiri pooleli jätma. Mängu avavärava lõi 61. minutil rootslanna Stina Blackstenius ning Alex Morgan vastas omakorda 77. minutil, kuid rohkem väravaid ei sündinud ning nii lõppes normaalaeg viigiliselt.

Rahvuskoondise eest enam kui 200 mängus väljakul käinud Hope Solo polnud kohtumise lõpptulemusega rahul. «Parem võistkond ei võitnud täna, kuid ma olen oma tiimi üle uhke,» rääkis 35-aastane Solo. «Samas arvan ma, et me mängisime karja argpükste vastu, sest nad ei tahtnud mängu avada. Nad lõid lihtsalt pikki palle ette, mistõttu pole minu arvates neil võimalus sel turniiril kaugele jõuda. Niimoodi käituvad vaid argpüksid,» lisas ta.

Poolfinaalis tuleb Rootsil rinda pista turniiri võõrustaja Brasiiliaga, kes võitis samuti penaltitega Austraaliat. Teises paaris kohtuvad Kanada ja Saksamaa.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles