Gatlin talle nähvanud kaasmaalasest: ma pole temast kunagi kuulnudki

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Gatlin
Justin Gatlin Foto: David J. Phillip/AP

Rio olümpiamängudel ujumises kaks kuldmedalit võitnud Lilly King ütles nädala algul, et tema meelest ei tohiks Rios võistelda ei Justin Gatlin ega Tyson Gay. USA sprinter Gatlin vastas selle peale, et ta isegi ei tea, kes King on.

Kogu sõnasõda sai alguse sellest, kui King ütles pärast 100 meetri rinnuliujumise võitu konkurendi Julia Jefimova ees, et tal on hea meel võita kuldmedal teadmises, et ta ei ole dopingut tarvitanud. Ajakirjanikud uurisid sellepeale Kingilt, kas tema hinnangul tohiksid sarnaselt Jefimovale dopinguga vahele jäänud Gatlin ja Gay olümpial võistelda. King vastas, et tema hinnangul mitte.

Nüüd küsiti Kingi arvamuse kohta kommentaar ka Gatlinilt endalt. «Ma tegelikult ei tea, kes see Lilly King isegi on. Ta on ujuja, mitte kergejõustiklane, seega ma ei muretse tema öeldu pärast,» ütles Gatlin.

Oma karjääri lõppfaasis olev Gatlin tõdes samas intervjuus, et tema eesmärk olümpiamänge nautida. «Iga olümpia on eriline, kuid mida vanemaks sa saad, seda rohkem sa seda hindad. Ma olen oma karjääri lõpus ning püüan kõike nautida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles