Olümpia hõbemedalisti edasine karjäär ripub juuksekarva otsas

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jessica Ennis-Hill pidi seekord leppima hõbemedaliga.
Jessica Ennis-Hill pidi seekord leppima hõbemedaliga. Foto: SCANPIX

Rio olümpiamängudel naiste seitsmevõistluses hõbemedali võitnud britt Jessica Ennis-Hill kavatseb võtta aja maha ning mõelda tõsiselt tuleviku peale, teatas kergejõustiklase treener Toni Minichiello.

30-aastane Ennis-Hill, kes viitas karjääri lõpetamisele pärast nappi olümpiavõidust ilmajäämist, kaotades kuldmedali kõigest 21-aastasele Belgia esindajale Nafissatou Thiamile. Minichiello soovitas oma juhendatavale, et ta tegeleks kaks või kolm kuud ainult sellega, mis talle meeldib. «Kui ta võtab lõpuks vastu kaalutletud otsuse, siis võime edasi rääkida,» lisas ta.

«See saab olema raske otsus, kas lahkuda tippspordist või mitte. Hetkel olen väsinud ning emotsioonid on värsked, mistõttu lõplikku seisukohta veel ei võta,» rääkis Ennis-Hill.   

Koostöö Minichiello ja Ennis-Hilli vahel on väldanud juba 17 aastat ning sellesse aega kuuluvad mitmed märkimisväärsed saavutused. Välja tasub tuua kaks maailmameistritiitlit (2009. ja 2015. aastal) ning olümpiavõit Londonist. Treener tunnistas lõpuks, et tema arvates võistles britt Rios paremini, kui 2012. aastal Londonis, mil ta krooniti olümpiavõitjaks.    

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles