Jalgpalli otsepilt: Kalju alistas koduplatsil Narva Transi

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jalgpalli Eesti meistriliiga 23. vooru avamängus võõrustas Nõmme Kalju kodusel Hiiu staadionil Narva Transi. Kui avapoolaeg möödus väravateta, siis 51. minutil viis Ats Purje Sander Puri söödust Kalju 1:0 juhtima. 67. minutil andis Purje omakorda väravasöödu Janar Toometile ning Kalju pääses 2:0 ette. Selle seisuga kohtumine lõppeski.

Postimees tõi esmaspäeval kell 19.00 algava kohtumise otsepildis vaatajateni, ülekannet kommenteeris Kristjan Jaak Kangur.

POSTIMEHE TELEMÄNG

Nõmme Kalju - Narva Trans

Esmaspäeval 15. augustil kell 19.00 Tallinnas Hiiu staadionil

Sel hooajal on Kalju ja Trans seni kohtunud kahel korral. Aprilli alguses võitis Kalju kodus koguni 6:0, ent mai keskel sai Trans revanši, kui kodus tehti tallinlastega 1:1 viik. Liigatabelis on Kalju 45 punktiga neljandal kohal, jäädes liidrist Infonetist maha seitsme, teisel kohal olevast Levadiast viie ja kolmandal kohal olevast Florast ühe punktiga.

Samas on neil Florast ja Levadiast kaks, Infonetist aga üks mäng vähem peetud. Trans on liigatabeli kaheksandal real ning jääb Tartu Tammekast maha viie punktiga, lähim jälitaja Pärnu Linnameeskond on aga tervelt kümne punkti kaugusel.

Kalju abitreener Sergei Terehhov: «Ees on ootamas väga raske mäng, Narva näitas liidrite vastu head mängu ja kaotas minimaalselt nii Infonetile kui ka Levadiale. Tulge meid Nõmmele toetama!»

Kalju keskkaitsja Maximiliano Ugge: «Narva ei ole halb meeskond. Eriti siis, kui neid alahinnata. Eelmine omavaheline mäng lõppes 1:1 viigiga, see näitab, kui raske mäng meid ees ootamas on. Praegu peame mõtlema vaid iseendale. Paberil oleme parem meeskond kui Narva ja peame seda näitama ka väljakul. Meil on täna ülioluline võita ning hoida vastased enda kontrolli all, et me rohkem punkte ei kaotaks.»

Transi juhendaja Adjam Kuzjajev: «Nõmme Kalju on üks võimalikest Premium liiga võitjatest. Nad on tugev ja hästi mängiv meeskond. Tuleb raske mäng ning katsume oma parimat mängu näidata.»

Transi poolkaitsja Kirill Nesterov: «Ma ootan rasket mängu. On aeg võitma hakata. Me kaotasime väga palju punkte ning iga mäng on nüüd ülitähtis. Olen treeningutel näinud, et meeskond tahab võita. Kahjuks sain Flora vastu vigastada, mistõttu ma ei saa mängust osa võtta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles