Kuidas hindasid erinevad väljaanded Ragnar Klavani eilset esitust?

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli ja Arsenali kohtumine. Ragnar Klavan ja Adam Lallana rõõmustavad värava üle.
Liverpooli ja Arsenali kohtumine. Ragnar Klavan ja Adam Lallana rõõmustavad värava üle. Foto: SCANPIX

Eile Liverpooli särgis Inglismaa kõrgliigas debüteerinud Ragnar Klavan saavutas meeskonnaga 4:3 võidu Arsenali üle. Sealjuures oli eestlane oma meeskonna üks parimaid. 

Goal.com hindas Klavanit viie palli süsteemis hindega 2,5. «Tundub, et ta on Premier League'iga kohanenud, kuid mängu lõpus suutsid Arsenali mängijad ta kohati üle mängida. Õhumängus on ta tugev.» Kõrgeima hinde sai portaalilt Philippe Coutinho (4,5), kes lõi mängus kaks väravat.

Mirror andis Klavani sooritustele kümne palli süsteemis hindeks 6. «Kaootiline tervitus Eesti koondislasele. Sai kollase kaardi.» Tegelikkuses Klavan kollast kaarti siiski ei saanud. Mirrori hinnangul oli Liverpooli parim mees Coutinho, kes teenis hinde 8.

Sportsmaili kümne palli süsteemis sai Klavan hindeks 6,5. «Paljulubav debüüt Eesti koondise keskkaitsjalt. Tundub tugev ning rahulik. Oli mängus kohal.» Sportsmaili hinnangul oli parim mees väljakul Sadio Mane, teenides hindeks 8,5.

Liverpool Echole eestlase esitus meeldis ning Klavan teenis neilt hindeks 7. «Näitas taga kindlat mängu ning võitis õhuvõitluseid. Eriti oluline oli Ramsey’ karistuslöögi puhastamine. Samas kaotas Chambersi korraks silmist. Siit on hea edasi minna. Sai kollase kaardi.» Nii Mane kui Coutinho teenisid Echolt hindeks 9.

This is Anfield hindas sarnaselt Echole Klavanit 7-ga. «Liverpooli parim kaitsja halval päeval. Mõnes olukorras jättis mängijad katmata, kuid näitas head kiirust ning tugevust. Kaitse osas on veel Liverpoolil palju tööd teha, kuid Klavaniga tundub olevat kõige vähem tööd.» Parimaks valiti taas Mane ja Coutinho.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles