Eesti naiskäsipallur jätkab karjääri Islandi kõrgliigas

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alina Molkova.
Alina Molkova. Foto: Kokkuta Management

Täna oma 19 sünnipäeva tähistav Eesti naiskäsipallur Alina Molkova siirdus Islandi kõrgliigasse, liitudes Vikinguriga. Eesti käsipalliklubis Reval-Sport ülesse kasvanud Molkova sõlmis Islandi klubiga kaheaastase lepingu. 

«Ma tänan oma treenerit Sergei Isajevit, kes mind alati on aidanud ja toetanud mind. Ma olen ülemineku üle õnnelik ja usun, et see on hea algus mu karjäärile ning mängimine Islandis ja Vikinguris arendab mind mängijana edasi,» kommenteeris üleminekut õnnelik Molkova.

Paljude Eesti sportlaste suviste üleminekute taga seisnud agent Madis Kokkuta lisas omalt poolt: «Alina väärib välislepingut, sest oma suhtumise ja sihtide seadmisega on ta just seda tahtnud. Minul oli omalt poolt talle ka variandid Sloveeniast, aga Alina valik läbi oma tutvuse Islandi kasuks oli suurepärane. Loodetavasti annab see tõuke üldises plaanis Eesti naiskäsipalluritele ja järelkasvule ning tüdrukud näevad, et Eestist on võimalik pääseda välismaale karjääri tegema.»

178 cm pikkune Molkova, hakkab uues koduklubis mängima vasaksisemise positsiooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles