Jurlova tõusis jälitussõiduga 17. kohale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Darja Jurlova Nove Mesto radadel.
Darja Jurlova Nove Mesto radadel. Foto: Andreas Nigol

Tšehhis Nove Mestos jätkuvatel laskesuusatamise noorte ja juunioride maailmameistrivõistlustel oli tänases tütarlaste 7,5 km jälitussõidus Eesti koondise parim Darja Jurlova, kes sai 17. koha.

Vastavalt eilsele sprindile 22. kohalt rajale pääsenud Jurlova tegi täna nelja tiiru peale kuus möödalasku ja kaotas võitjale 5.06,2 ning sai 17. koha.

Tema järel sai 18. koha 19. rajale pääsenud Grete Gaim, kes eksis kokku kolmel lasul ja kaotas võitjale 5.18,8.

Tõusu tegi ka 31. kohalt startinud Johanna Talihärm, kes pidi läbima kuus trahviringi ja kaotas võitjale 5.32,4, mis andis talle 22. koha.

Üheksa möödalasku teinud Marju Meema langes jälitussõidus kaks kohta, lõpetades 56. kohaga. Kaotust võitjale kogunes 11.36,9.

Esikolmik oli täpselt sama, mis eile sprindis. Maailmameistriks tuli kolmel trahviringil käinud venelanna Jekaterina Zubova, teine oli kaks möödalasku teinud prantslanna Anais Chevalier (+50,6) ning kolmas neljal lasul eksinud venelanna Jelena Badanina (+2.08,2).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles