Galerii: Hispaania ellujäämismäng lõppes edukalt

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rio olümpiamängude meeste korvpalliturniiri B-alagrupis kohtusid täna omavahel Hispaania ja Argentiina ning võidu noppisid skooriga 92:73 hispaanlased, kes sammusid seeläbi veerandfinaali, kus tuleb neile vastu A-alagrupi kolmandana lõpetanud Prantsusmaa. Üleplatsimeheks tõusis 23 punkti toonud hispaanlane Rudy Fernandez, keda toetas 19 silmaga vanameister Pau Gasol. Argentiinlaste parimana tõi Nicolas Laprovittola 21 ning Manu Ginobili 16 punkti. Argentiina vastane kaheksa parema seas pole veel teada, sest alagrupimängude viimases kohtumises lähevad omavahel vastamisi Leedu ja Horvaatia. 

Enne män

gu:

Argentiinal pole suuri pingeid peal, sest koos Leeduga on nad võitnud kuueliikmelises B-alagrupis kolme vastast ning pidanud kaotusvalu tundma vaid ühes mängus. Seetõttu hoiavad antud meeskonnad ka sarnaste punktidega oma grupis esimest-teist kohta. Argentiina jaoks tähendaks võit tänases kohtumises vaid seda, et veerandfinaalis tuleks sellisel juhul eeldatavalt vastu nõrgem võistkond.

Londoni olümpia hõbedameeskonnal Hispaanial pole aga suurt valikuvõimalust, sest kaotuse korral oleks nende jaoks olümpiaturniir läbi. Kui nad suudaksid Argentiinat edestada, ootaks hispaanlasi veerandfinaalis A-alagrupi kolmandana lõpetanud Prantsusmaa. Eelmises mängus näitasid igatahes turniiri eel arvatavalt olümpiafinaali paigutatud hispaanlased väge, kui Leedu koondisest käidi üle koguni 50-punktilise ülekaaluga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles