Tugevale Venemaa maadlejale kaotanud Arusaare olümpia lõppes ühe matšiga (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna asus Rio olümpiamängudel võistlustulle Eesti kreeka-rooma maadleja Ardo Arusaar (kuni 98 kg). Kaheksandikfinaalis oli Arusaare vastaseks tugev Venemaa esindaja Islam Magomedov, matši võitis seisuga 6:0 venelane. 

Veerandfinaalis kaotas Magomedov aga türklasele Cenk Ildemile ja sellega sai otsa ka Arusaare olümpia. Magomedovi ja Ildemi tasavägine matš lõppes seisuga 1:1, kuid türklane sai võidu, kuna tema teenis viimasena punkti.

Enne võistlust: Arusaare esimne vastane Magomedov võitis eelmisel aastal Las Vegases toimunud MMil pronksmedali ning krooniti Bakuus ka Euroopa meistriks.

Selle duelli võitja kohtub aga türklase Cenk Ildemi (kahekordne MM-pronks, neljakordne EM-pronks) või India sportlase Hardeep Hardeepiga.

Õnnetuseks sattus Arusaare tabelipoolele ka suursoosik, Artur Aleksanjan Armeeniast. Aleksanjan on võitnud kahel viimasel MMil kuldmedali, lisaks on ta kolmekordne Euroopa meister ning Londoni OMi pronksmedalist.

Kuna Aleksanjanile on piltlikult öeldes juba koht OM-finaalis garanteeritud, siis tuleb Arusaarel medalimatšideni jõudmiseks kindlasti kaks esimest vastast alistada.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles