Homme Eestisse jõudma pidanud Taimsoo ja Raja saabuvad koju juba täna öösel

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaspar Taimsoo (vasakul), Tõnu Endreksoni, Allar Raja ja Andrei Jämsä pingutus Rio de Janeiro olümpiaregatil oli väärt pronksmedalit.
Kaspar Taimsoo (vasakul), Tõnu Endreksoni, Allar Raja ja Andrei Jämsä pingutus Rio de Janeiro olümpiaregatil oli väärt pronksmedalit. Foto: Tairo Lutter

Täna hilisõhtul kl 00:10 saabuvad koju Rio olümpiamängudelt pronksmedali võitnud Eesti paarisaerulise neljapaadi liikmed Kaspar Taimsoo ja Allar Raja. Algselt oleks Taimsoo ja Raja pidanud Eestisse jõudma päev hiljem.

Olümpiasangarite perekondi, sõpru, fänne, toetajaid ja kõiki spordihuvilisi oodatakse täna hilisõhtul saabuvaid medaliste tervitama Tallinna Lennujaama Vanasse Terminali (Lennujaama tee 12).

Eesti olümpiamedalistide ja olümpiadelegatsiooni liikmete pidulik vastuvõtt toimub vahetult pärast olümpiamängude lõppu, 23. augustil Tallinna Raekoja platsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles