Instagram paljastab: kas kaunil Grete Šadeikol on kuum suhe Ameerika jalgpalli staariga?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Šadeiko.
Grete Šadeiko. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eesti seitsmevõistleja Grete Šadeiko Instagrami kontolt selgub, et kaunis eestlanna on vägagi soojades suhetes Ameerika jalgpalli mängija Robert Griffin III-ga.

Instagramis rohkem kui 10 000 jälgijaga Šadeiko on oma kontole postitanud mitmeid pilte, kust saab välja lugeda, et kaunis seitsmevõistleja on rohkem kui sõbrasuhetes NFLis mängiva Griffin III-ga. Näiteks on eestlanna ühel pildil kallistamas noormehega, kelle nägu pole küll näha, kuid pildi allkirjaks on Šadeiko pannud tõlkes «Taeva poolt saadetud».

Mitmel teisel pildil on «rgiii» kasutajanime kasutav Griffin III jaganud kommentaare, mis samuti armusuhtele viitavad: näiteks ühe foto alla on NFLi mees kirjutanud inglise keeles «Meie väike valvekoer».

Lisaks on suhtele viitavaid kommentaare postitanud ka teised Instagrami kasutajad, kui ühe Šadeiko selfie all uuritakse, kuidas eestlanna ja Griffin üksteist leidsid ning üks kasutaja viitab Eesti seitsmevõistlejale kui Griffini tüdruksõbrale.

Grete Šadeiko kontoga Instagramis saab tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles